Make your own free website on Tripod.com

(Start) (Onze locaties) (Zomerplanning 2003) (Foto 's) (Info) (Wie is wie)

Stekelbeeshalle@hotmail.com

 

Week 1 (30/6 - 4/7/03)

De allereerste vakantieweek bij Stekelbees was er meteen één die onze conditie op proef stelde.  We gingen deze week immers de sportieve toer op en lieten onze spieren dus eens goed werken.

Alle aktiviteiten waren perfect gepland, alle beschikbare plaatsen waren volzet, het enthousiasme was enorm ... alleen lieten de weergoden ons een beetje in de steek.  De zon was blijkbaar moe van de voorbije weken en de hierbij opgespaarde regen viel deze week met bakken uit de hemel.  Maar als echte Stekelbeesjes, bleven we niet bij de pakken zitten en lieten we ons niet afschrikken door een beetje (veel) water.   Hier en daar moest een aktiviteit al eens aangepast worden of werd ze noodgedwongen naar een ander tijdstip verschoven maar de pret en het plezier werden er niet minder om.   We huppelden, we sprongen om ter verst, we vochten in "echte" sumopakken, we turnden, we fietsten, we dansten... De tieners gingen fitnessen en - alsof de regen hen nog niet nat genoeg had gemaakt - een hele dag zwemmen in Edingen. 

Verder werd er deze week extra aandacht besteed aan de Stekelbees-regels, die tijdens de vakanties wel eens vergeten worden.  We leerden ook ons nieuwe Stekelbeeslied op een héél herkenbaar deuntje ("Plantation") en zongen allemaal uit volle borst mee (het regende toch al).

Kortom : de eerste week was ondanks de regen een groot succes.  De vele blije gezichtjes op onze foto 's  zijn hiervan getuige. 

(Marga)

 

De volgende dagboekverhalen zullen geschreven worden door de Stekelbees-kinderen zelf en zullen beschikbaar zijn vanaf  11/7/03